SZC logo

Mátészalkai SZakképzési Centrum

OM kód: 203059 | 4320 Nagykálló, Kossuth u. 8.

Intézmény logo

Mátészalkai SZC Kállay Rudolf Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Miért válaszd iskolánkat?

Elsősorban azért, mert olyan szakmát tanulhatsz, amivel a munkaerőpiacon versenyképes dolgozóvá tudsz válni! Képzéseink lányoknak és fiúknak egyaránt kínálnak lehetőséget.
Csak azt kell eldöntened, hogy mi az, ami érdekel, milyen kompetenciáid vannak, mivel foglalkozol szívesen. Nálunk 3 év alatt megvalósíthatod a gyermekkori álmod: megtanulhatsz finomakat főzni, beteget ápolni, házat építeni, vendégeket fogadni és mindazt, amit képzéseink hirdetnek. Azt se felejtsd el, hogy 3 év után nálunk érettségi bizonyítványt is szerezhetsz.

Nagyon fontos, hogy a tanulás mellett ösztöndíjat kapsz 9.évfolyamon, 10.évfolyamon pedig külső duális képzőhelyeken tanulhatod meg a szakma igazi csínját-bínját, és közben fizetést is kapsz. Iskolánk Nagykállóban található, közel Nyíregyházához, könnyen megközelíthető.

Az utazás nem lehet akadály, ha nálunk szeretnél tanulni. Viszonylag kis iskola vagyunk, 320 diákkal, ahol ugyanúgy van verébavató, sportnap, szalagavató, farsang, diáknap, ballagás, versenyek, ünnepségek, projektnapok, mint minden iskolában. A diákönkormányzat és az oktatók igyekeznek hangulatos, vidám, csapatépítő programokat szervezni. 

Mert az iskola a második otthonunk, és fontos, hogy a diák és az oktató is jól érezze magát. Persze, nálunk is vannak nemszeretem napok, amikor felelés és dolgozatírás van, de ez is hozzátartozik az iskolai élethez. Várunk szeretettel! Nézz be hozzánk! Próbáld ki, hátha bejön! 

 

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Mátészalkai SZakképzési Centrum


Mátészalkai SZC Kállay Rudolf Szakképző Iskola

4320 Nagykálló, Kossuth u. 8.

Telefon: +36 42 263 435

E-mail: nagykalloi@kallayszaki.hu

OM azonosító: 203059

Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2021/000155


2024Mátészalkai SZC Kállay Rudolf Szakképző Iskola