Szakács

A szakács által készített ételekkel örömet csal vendégeinek lelkébe, akik lehetnek világsztárok vagy hétköznapi emberek is. Alázattal nyúlnak a nyersanyagokhoz, melyből gazdag fantáziával megáldva különböző ételkölteményeket alkotnak. Boldogsággal tölti el, ha a vendég elégedetten áll fel az asztaltól. Sikerként éli meg, amikor új recepteket, ételkészítési módszereket ismer meg. Munkájának eredménye múlandó, minden alkalommal újra meg újra bizonyítania kell, de ez okoz neki örömet. Ha hibázik, akkor az egész addigi tevékenysége kárba vész.

Kinek javasoljuk:

  • Akinek jó fizikai állóképessége van,
  • Jó íz és szagérzékelése van,
  • Kifogástalan színfelismeréssel rendelkezik,
  • Jó a kézügyessége,
  • Van matematikai alapismerete,
  • Fantáziadús és kísérletező és alázatos.